Zomerfaculteit 2019

29 aug 2019 - Jiska Peteroff

De Zomerfaculteit is in volle gang. De eerste dagen hebben we de hitte doorstaan en zijn de kinderen geweldig bezig geweest met het thema 'De 4 seizoenen'.

Er zijn vliegers gemaakt, er is eten bereid, in de natuur gewerkt en de seizoensboom versierd. Ook is Pendrecht een stukje schoner geworden, elke dag zijn er kinderen de wijk in gegaan om afval van straat te halen. Misschien heeft u ook het zomercarnaval gehoord? Kinderen hebben muziekinstrumenten gemaakt van kosteloos materiaal en liepen in optocht naar de Kinderfaculteit. Ook de petflessenrace was een succes. Op woensdag zijn alle kinderen naar Scouting Charlois geweest om geheel in het thema ijs te maken, waterbanen te bouwen, kaarsen en windmolens te maken.

Morgen is de laatste dag en hopen we op een spetterende eindshow. Ouders helpen om lekkere hapjes op tafel te zetten en samen kunnen we kijken naar wat er allemaal is gemaakt en geleerd tijdens de Zomerfaculteit.