Zomerfaculteit Pendrecht

12 jul 2019 - Addie Bergwerff

In de laatste week van de zomervakantie is de jaarlijkse Zomerfaculteit van Kinderfaculteit Pendrecht. Van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus , iedere dag van 10.30-14.30.

Voor wie

De Zomerfaculteit is er voor alle leerlingen van de groepen 2 t/m 8. Voor de kleuters van groep 1 is er een mini  Zomerfaculteit op dinsdag en donderdag, ook van 10.30-14.30.

Het thema van de Zomerfaculteit is: De vier seizoenen: Zomer Herfst Winter Lente.

Wat

In alle seizoenen valt er van alles te beleven. Carnaval in de zomer, kastanjes zoeken in de herfst, Winterwonderland in de winter, nieuwe bloemen in de lente.

Tijdens de Zomerfaculteit maken we dat in een week allemaal mee. We gaan op expeditie naar het Eiland van Brienenoord, we gaan vliegers maken, varen, muziek maken, een carnavalsoptocht verzorgen, een 4 seizoenen spel spelen, picknicken en nog veel meer. Tijdens de Zomerfaculteit is er ook veel aandacht voor het klimaat en leren we hoe we mee kunnen werken aan een schoon milieu.

Op vrijdagmiddag is er een feestelijke afsluiting met alle kinderen en ouders!

Inschrijven kan tot maandag 15 juli op de Kinderfaculteit.

Vrijwilliger?

Vindt u het leuk om één of meerdere dagen mee te helpen met de Zomerfaculteit of heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u bellen of mailen met de projectleiding.

Projectleiding Kinderfaculteit: Addie Bergwerff (06-49896797) of Mimount Hammouche (06-33366485); kinderfaculteit@stichting-vitaalpendrecht.nl.